Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans Dağıtılıyor! Nakit İhtiyacı Olanlar ve Borçlulara Büyük Müjde

Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans Dağıtılıyor! Nakit İhtiyacı Olanlar ve Borçlulara Büyük Müjde
Bankaların güncel nakit avans kampanyaları ve kredi fırsatları, Temmuz'un ortalarında da vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve borçlarını kapatmak için araştırmalar yapan kişiler, bankaların güncel nakit avans ve kredi kampanyalarını da yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, temmuz ayında geçerli olan fırsatlar merak ediliyor. Akbank da resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte yüzde sıfır faizli taksitli avansı duyurdu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından, nakit avansın vade süresi, kaç TL’ye kadar nakit avans alınabileceği ve nasıl başvuru yapılacağı merak konusu oldu. Akbank da merak edilen detaylara dair bilgilendirmede bulundu.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Taksitli Avans

Akbank’ın açıklamasına göre, 13 Haziran ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar yüzde sıfır faizli taksitli avans kampanyasından yararlanabilecekler.

Taksitli Nakit Avans Kampanyası

15.000 TL’ye varan yüzde sıfır faizli 7 ay vadeli nakit avans kampanyası ile ilgili Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, belirtilen tarihler arasında mobil uygulama üzerinden müşteri olanların, ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.09.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması halinde kampanyadan faydalanılabilecekler.

Akbank Temmuz 2023 Kampanyaları

Yüzde sıfır faizli nakit avans kampanyası ile ilgili Akbank’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ‘’Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır’’ ifadelerine yer verildi. Söz konusu fırsata ve temmuz ayında geçerli olan güncel kampanyalara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.