Yüzde Sıfır Faizli Kredi Veriliyor! Şubeye Gitmeden Sıfır Faizli Kredi

Yüzde Sıfır Faizli Kredi Veriliyor! Şubeye Gitmeden Sıfır Faizli Kredi
Denizbank, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor. Denizbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, geçtiğimiz haftalarda yüzde sıfır faizli kredi...

Denizbank, mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor. Denizbank'ın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, geçtiğimiz haftalarda yüzde sıfır faizli kredi kampanyası duyuruldu. 5 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanyanın açıklanmasının ardından, krediden nasıl faydalanacağı merak konusu oldu.

Denizbank Sıfır Faizli Kredi

Denizbank'ın açıklamasına göre, 5 Nisan'da başlayan ve 5 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanyadan, DenizBank Mobildeniz'i indirip "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni DenizBanklılar faydalanabilecekler.

Yüzde Sıfır Faizli Kredi Detayları

Denizbank, yüzde sıfır faizli kredi için minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aya kadar olarak belirlendi. Yüzde sıfır faizli kredinden, ilk kez müşteri olup, kredi başvurusu yapan Denizbanklılar 1 ay süresince yararlanabilecekler. Yüzde sıfır faizli kredi ve diğer güncel kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Denizbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.