Yüzde 63 Zam Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İle Maaş Zammı Belli Oldu

Yüzde 63 Zam Açıklandı! Toplu İş Sözleşmesi İle Maaş Zammı Belli Oldu
Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılması ve toplu iş sözleşmesi imzalanması halinde kamuoyuna...

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılması ve toplu iş sözleşmesi imzalanması halinde kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi ile birlikte yapılacak maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyorlar.

Yüzde 63 Zam

Mezitli Belediyesi tarafında yapılan açıklamaya göre, 54 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yüzde 63 oranındaki zam ile ilgili yayınlanan duyuruda ''Mezitli Belediyesi, 54 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı. Belediye-İş Sendikası arasında gerçekleşen sözleşmesi ile çalışanların ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirme yapıldı. Kadrolu işçilerin de hazır bulunduğu sözleşmeye; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye-İş 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Tahsin Eren Güvençli, Belediye-İş Akdeniz Bölge Örgütlenme Temsilcisi Mithat Fahlioğulları, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner ve İnsan Kaynakları Müdürü Nuran Çaynakyer aldı. İmzalanan sözleşmeyle ücretlerde yüzde 63 oranında artış sağlandı.'' ifadelerine yer verildi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaşlarının belirlenebilmesi için sendikalar ile görüşmeler devam ederken, ilerleyen süreçte yeni duyurular gelebilir.