Yüzde 250 Zam Müjdesi Bakan Tarafından Resmen Duyuruldu!

Yüzde 250 Zam Müjdesi Bakan Tarafından Resmen Duyuruldu!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz aylarda üzerinden çalışmaların başladığı ve TBMM'nin açıklamasıyla birlikte torba yasa teklifi Meclis'e sunulan zam ile ilgili açıklama yaptı.İntörn Doktorlar ve Diş Hekimliği...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz aylarda üzerinden çalışmaların başladığı ve TBMM'nin açıklamasıyla birlikte torba yasa teklifi Meclis'e sunulan zam ile ilgili açıklama yaptı.

İntörn Doktorlar ve Diş Hekimliği Öğrencilerine Müjde!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, intörn doktorların ve diş hekimliği 5. sınıf öğrencileri sevindirecek haberi duyurdu. Bakan Koca paylaşımında ''İntörn doktorlar ile diş hekimliği beşinci sınıf öğrencilerinin aylık ödemelerinin net asgari ücret seviyesine çıkarılmasını içeren torba yasa teklifi Meclis’e sunuldu. İyi haberi sabaha kalmadan siz de arkadaşlarınıza verin.'' ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık Yüzde 250 Zam!

İntörn doktorlar için geçtiğimiz temmuz ayında, 1568,60 ödeme yapılması kararlaştırılmıştı. Meclis'e gelen torbaya yasa teklifi ile birlikte, intörn doktorların ve diş hekimliği beşinci sınıf öğrencilerinin aldığı ücretler, yaklaşık yüzde 250 oranında zamlanarak, asgari ücret seviyesi olan 5.550 TL'ye yükseltilecek.