Yüzde 167 Zam Müjdesi! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Yüzde 167 Zam Müjdesi! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Asgari ücret, emekli ve memur maaşları önceki aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar....

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları önceki aylarda belli oldu. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça açıklamalar geliyor.

Yüzde 167 Zam Yapıldı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediye personelinin maaş zammı ile ilgili açıklama yaptı. Yüzde 167'lik zam ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alemdar ''Hizmet-İş Sendikası ile süren toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz sonuçlandı. Daha önce çalışanlarımızı enflasyon karşında ezdirmeyeceğimizi söylemiştik. Bu kapsamda sözümüzde durduk ve yıllık yüzde 167 artış sağladık. Herkese hayırlı olsun. Güle güle harcasınlar.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça yeni duyurular yayınlanabilir. Maaş zammına ilişkin güncel gelişmelere ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.