Yüzde 110 Zam Kararı! İşçileri Sevindirecek Müjde Açıklandı

Yüzde 110 Zam Kararı! İşçileri Sevindirecek Müjde Açıklandı
Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz süreçte belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmeleri sonucunda gelecek açıklamaları...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz süreçte belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmeleri sonucunda gelecek açıklamaları yakından takip etmeye başladılar.

Yüzde 110 Zam

Geyve Belediyesi ile Hizmet-İş arasında gerçekleşen toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varıldı. Söz konusu anlaşamaya göre, belediye personelinin maşlarına yüzde 110 oranında zam yapıldı. Maaş zammına dair açıklama yapan Belediye Başkanı Murat Kaya “Gece gündüz çalışan işçi kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını alacakları için sevinçliyim. Sendika temsilcileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sosyal haklar, maaşlar yüzde 110’luk bir artış gerçekleştirdik. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaşlarının belirlenmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zamlarına ilişkin yeni duyurular gelebilir.