Yok Artık! Oyun Fiyatında Yüzde 8603 Oranında Zam Yapıldı

Yok Artık! Oyun Fiyatında Yüzde 8603 Oranında Zam Yapıldı
Oyun dünyası, son yıllarda büyük bir ilerleme katetti. Oyun sektöründe oyun satın alma platformları da önemli bir yer kaplıyor. Bu kapsamda popüler oyun satın alma platformu Steam'deki oyun fiyatları, oyunseverler tarafından yakından...

Oyun dünyası, son yıllarda büyük bir ilerleme katetti. Oyun sektöründe oyun satın alma platformları da önemli bir yer kaplıyor. Bu kapsamda popüler oyun satın alma platformu Steam'deki oyun fiyatları, oyunseverler tarafından yakından takip ediliyor. Platformda bugün yapılan zam ile birlikte, Marriedbook oyununun fiyatında, yüzde 8000'nin üzerinde artış meydana geldi.

Yüzde 8603 Zam!

Steam, bugün yaptığı değişiklik ile bazı oyunların fiyatlarında artışa gitti. Açıklanan listede en çok dikkat çeken Marriedbook oyunu oldu. Eskiden 32 TL olan oyun, bugün gerçekleşen zam ile birlikte, 2785 TL seviyesine yükseldi.

Marriedbook Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/10

İşlemci: Pentium 4 veya 1.80 GHz

RAM: 2 GB

Boş Depolama Alanı: 2 MB

Zamların Yanı Sıra İndirimler de Yaşanıyor

Steam, oyun dünyasının öncü platformları arasında yer alıyor. Platform, mevcut kullanıcılarını korurken yeni kişilere de ulaşabilmek için indirimli oyunların yanı sıra, ücretsiz oyun kampanyaları da düzenliyor.