Yine Zam! Fiyatı 649 TL Oldu

Yine Zam! Fiyatı 649 TL Oldu
Yeni yıl gelmeden zamlar geldi bile. Milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren haber geldi. Alınan karar kapsamında Disney Plus abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. Açıklanan zam kararıyla ilgili de Disney Plus’tan açıklama...

Yeni yıl gelmeden zamlar geldi bile. Milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren haber geldi. Alınan karar kapsamında Disney Plus abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. Açıklanan zam kararıyla ilgili de Disney Plus’tan açıklama geldi. Disney Plus tarafından yapılan açıklama kapsamında aylık abonelik ücreti normalde 34,99 TL iken 64,99 TL’ye yükseltildi.

Yıllık Abonelik 649 TL Oldu!

Her platform tarafından zam kararı alındığı gibi Disney Plus tarafından da zam kararı alındı. Normal şartlarda aylık olarak 34,99 TL ödenerek abone olunan platforma yıllık 349,90 TL ödüyorduk. Fakat gelen zam sonrasında aylık abonelik ücreti 64,99 TL olurken yıllık abonelik ücreti de 649,90 TL olarak belirlendi. Konuyla alakalı Disney Plus’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

“Disney+’ın üyelik ücretleri* kaydolduğunuz üyelik türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir:

Aylık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar Disney+’a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir.

Yıllık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+’a tüm yıl boyunca erişebilir.

Not: Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır” denildi.

Eski Abonelere Zam Var Mı?

Disney Plus zamlı abonelik ücretleri bugünden yani 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak yeni kullanıcılar için geçerli olacak. 8 Aralık tarihinden önce Disney Plus platformuna üye olan kişiler hali hazırda kullandıkları planlarını iptal etmedikleri ve mevcut planlarında da değişiklik yapmadıkları takdirde eski fiyattan faydalanabilecek.

Tüm Ülkelerde Zam Yapıldı!

Disney Plus tarafından alınan zam kararı yalnızca Türkiye için geçerli olmamakla beraber tüm ülkelerde kullanılan aboneliklere zam geldi. Amerika Birleşik Devletlerinde aylık normalde 7,99 dolar ödenen abonelik ücreti 10,99 dolar seviyesine yükseltildi. Disney Plus’a aylık 64,99 TL ödeyerek Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic’te yer alan yapımları kesintisiz seyretme imkanına sahip olacaksınız.