Yapı Kredi'den Bonus Kampanyası! Kampanya Detayları Belli Oldu

Yapı Kredi'den Bonus Kampanyası! Kampanya Detayları Belli Oldu
Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar yapan Yapı Kredi, mayıs ayında da fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. 6 Mayıs’ta başlayan 300 TL bonus kampanyası, mayıs ayı sonuna kadar sürecek. Bu kampanyanın başlamasından...

Mevcut ve yeni müşterileri için çeşitli kampanyalar yapan Yapı Kredi, mayıs ayında da fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. 6 Mayıs’ta başlayan 300 TL bonus kampanyası, mayıs ayı sonuna kadar sürecek. Bu kampanyanın başlamasından sonra, 300 TL bonusun kimlere verileceği ve kampanyanın detayları da araştırılmaya başlandı.

Yapı Kredi Bonus Kampanyası

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yakınlarını Yapı Kredi Mobil’e davet edenler, Mobil’den Yapı Kredi müşterisi olan her yakını için 50 TL puan, Yapı Kredi’den işlem yapan her yakını için ek 250 TL puan daha kazanacaklar.

Yapı Kredi Kampanyası Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi’nin 300 TL bonus kampanyasından faydalanmak isteyenler, Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını izleyerek Yapı Kredi Mobil’den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için referans kodu elde edebilirler. Kampanya çerçevesinde, Yapı Kredi Mobil’den özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış veya en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakın için hem yakına hem de davet eden kişiye 250’şer TL ek puan tanımlanacak. Yapı Kredi güncel kampanyalara ilişkin bilgi veriyor. Yapı Kredi’nin kampanyalarına erişmek isteyenler, Yapı Kredi’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.