Yapı Kredi Seçim Öncesi Emekliye Muslukları Açtı! Promosyona Bakanlar Şaştı Kaldı

Yapı Kredi Seçim Öncesi Emekliye Muslukları Açtı! Promosyona Bakanlar Şaştı Kaldı
Emekli promosyonu ödemeleri Mayıs ayında da merakla takip ediliyor. Bankaların adeta emekli kapma yarışı olan ilan ettiği emekli promosyonu ödemeleri ay ay şekilleniyor. Mayıs ayının bitmesine sayılı günler kaldığı şu günlerde...

Emekli promosyonu ödemeleri Mayıs ayında da merakla takip ediliyor. Bankaların adeta emekli kapma yarışı olan ilan ettiği emekli promosyonu ödemeleri ay ay şekilleniyor. Mayıs ayının bitmesine sayılı günler kaldığı şu günlerde Yapı Kredi Bankası emekli promosyonunu güncellediğini duyurdu. Yapı Kredi resmi internet sayfasından emekli promosyonu kampanyası detayları paylaşıldı.

2022'nin başından beri özellikle gündemde olan promosyon ödemeleri bankaların aslında yeni müşteri kapmak adına düzenledikleri kampanya olarak bilinirken, günümüzde çalışan promosyonu ve emekli promosyonları bankalar tarafından tek imzaya ödeniyor. Seçimlerin ikinci tura kalması bankaları tekrardan harekete geçirmişken özellikle de mayıs ayı sonunda bitecek olan emekli promosyonu ödemeleri emeklinin başını döndürecek miktarlara erişiyor. Gerek emekli gerekse de çalışan, maaşını anlaşma sağlamak istediği bankaya taşımak suretiyle ek ödeme almakta. Emekli bu kapsamda emekli maaşını alacağı bankayı kendi seçerken, cebine en uygun fırsatı sunan banka ile anlaşma sağlıyor. Çalışanlar ise çalıştıkları kurumun sözleşme yaptığı banka tarafından ek ödeme alıyor. Her bankanın resmi internet sitesinde ödenen promosyon miktarları güncel kampanyaları ile birlikte sunuluyor.

 Yapı Kredi Ek Kampanyasını Açıkladı

Mayıs ayı başında Yapı kredi Bankası emekli promosyonu güncellemesini sunduğunu belirtirken, maaşa göre ödeme detayları ve ek kampanyalar emekliye bayram havası yaşatıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel banka tarafından yapılan açıklama da 8.500 TL'ye kadar ek ödeme sağlanıyor. Yapı Kredi Emekli promosyonu ile birlikte sunduğu ek kampanyaları ile de merak ediliyor. Faizsiz kredi imkanı, nakit avans, otomatik ödeme talimatına ek ödeme olarak belirlenen kampanyalar, emeklinin gönlünü fethediyor.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu

Yeni emekli olacaklar ve emekli maaşını başka bankadan alanlar için özel olarak hazırlanan Yapı Kredi emekli promosyonu kampanyası detayları şu şekilde;

31 Mayıs'a kadar süregelen kampanya kapsamında emekli 8.500 TL'ye kadar emekli promosyonu alacak. bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenecek. Öte yandan promosyon anlaşması sonrasında 2 otomatik ödeme talimatı veren bireye talimat başına 250 TL nakit destek verilecek. 3 ay süresince de  0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limiti açık olacak.

06.07.2023'e kadar toplam 500 TL harcama yapan müşteriye ek 750 TL nakit promosyon ödemesinin de tanımlanacağı Yapı Kredi Bankası emekliye özel daha bir çok avantajları da sunacak. Yapı Kredi emekli promosyonu detaylarına bankanın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çalışan Promosyonları Dikkat Çekiyor

Yapı Kredi promosyon ödemesi konusunda çığır açacak kampanyalara imza atıyor. Emekli promosyonu yanı sıra çalışan promosyonları ile de atağa geçen banka, gün gün kurum anlaşmalarını da açıklıyor. En son İzmir Sağlık Müdürlüğü ile anlaşma sağlayan banka, 31,500 TL her çalışana promosyon ödemesi yapacak.