VGM Burs Sonuçları Sorgulama Devam Ediyor! Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Sonuçları Sorgulama Devam Ediyor! Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçlarının...

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçlarının açıklanma tarihi merak konusu oldu. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri Vakıflar Genel Müdürlüğü burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Sonuçları

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belirtilmedi ancak ocak ayı içerisinde sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

VGM Burs Sonuçları Açıklaması

Vakıflar Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde burs başvuru sonuçlarına dair açıklama yaptı. Söz konusu açıklama şu şekilde:

“01 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.”