Vatandaş Su Bile İçemez Hale Gelecek! Damacana Suya Görülmemiş Zam

Vatandaş Su Bile İçemez Hale Gelecek! Damacana Suya Görülmemiş Zam
Damacana su fiyatlarına güncelleme yapıldı. Artan enflasyon ile beraber zamlar art arda gelirken suya da büyük bir zam yapıldı. Damacana suya 3 ila 6 lira arasında zam yapıldı.Dolar kurundaki hareketlilik ve yükselen enflasyon ile...

Damacana su fiyatlarına güncelleme yapıldı. Artan enflasyon ile beraber zamlar art arda gelirken suya da büyük bir zam yapıldı. Damacana suya 3 ila 6 lira arasında zam yapıldı.

Dolar kurundaki hareketlilik ve yükselen enflasyon ile beraber çok sayıda temel gıda ürününe zam üstüne zam yapılmıştı. Yapılan zamlar ile ortalama bir damacana suyun fiyatı 30 TL'ye kadar çıkmış oldu.

Damacana Suya Görülmemiş Zam

Yükselen enflasyon ve ekonomik krizin etkileri vatandaşa birçok ürüne zam olarak yansımıştı.  Vatandaşlar gelen zamlar karşısında ne yapacağını şaşırırken en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan içme sularına bir zam daha yapıldı.

Edinilen bilgiye göre damacana sulara görülmemiş zam geldi. Sektör temsilcilerinin yükselen maliyetler karşısında yapmak zorunda kaldıklarını ifade ettikleri damacana suya 6 liraya kadar zam geldi. Yapılan zam ile beraber fiyatlar tekrar güncellendi.

Damaca Su Fiyatları Araştırılıyor

Gelen zammın ardından vatandaşlar en ucuz ve en pahalı su fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki en ucuz su fiyatı ne kadar? Geçtiğimiz sene 15.50 TL ve 16,50 TL arasında değişen su fiyatları 2022 yılında 35 TL ve 50 TL arasında yer alıyor.

2022 Damacana Su Fiyatları Ne Kadar? 

2022 senesi güncel damacana su fiyatları şöyle:

  • Pür su damacana fiyatı 25 TL, gelen zamla 31 TL oldu
  • Hayat Su damacana fiyatı 27 TL, gelen son zamla 33 TL oldu
  • Hamidiye damacana su fiyatı 32 TL, gelen son zamla 38 TL oldu
  • Koru su damacana fiyatı 34 TL, gelen zamla 41 TL oldu
  • Saka damacana fiyatı 35 TL, gelen zamla 41 TL oldu
  • Erikli damacana su fiyatı 36 TL, gelen son zamla 42 TL oldu.