Vakıfbank 6 Ay Geri Ödemesi Kredi! 60 Ay Vadeli 500 Bin TL Limitli Kredinin Detayları

Vakıfbank 6 Ay Geri Ödemesi Kredi! 60 Ay Vadeli 500 Bin TL Limitli Kredinin Detayları
Vakıfbank, güncel kampanyalara ve kredi kampanyalarına dair resmi internet sitesinden bilgi veriyor. Bu çerçevede, kredi paketlerinin detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vakıfbank'ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme...

Vakıfbank, güncel kampanyalara ve kredi kampanyalarına dair resmi internet sitesinden bilgi veriyor. Bu çerçevede, kredi paketlerinin detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vakıfbank'ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, Tekno Girişimci Destek Kredisi'nin vadesi, krediyi kimlerin alabileceği ve kredinin limiti belli oldu.

Tekno Girişimci Destek Kredisi

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Tekno Girişimci Destek Kredisi'nden Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimciler ile TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler de belgelendirmek suretiyle yararlanabilecekler.

Tekno Girişimci Destek Kredisi Limiti

6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olarak kullandırılabilen kredinin limiti 500.000 TL olarak belirlendi. Tekno Girişimci Destek Kredisi ve diğer krediler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Vakıfbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.