Uzmanından 'Altın' Tavsiye: Hazırlıklı Olan Çok Kazanacak

Uzmanından 'Altın' Tavsiye: Hazırlıklı Olan Çok Kazanacak
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tarihi zirveye oturmasının ardından önemli değerlendirmelerde bulunup, değerli tavsiyeler verdi.Altın ve Gümüşte Sabırlı Olan KazanacakAltın fiyatlarının son 8 aydır...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının tarihi zirveye oturmasının ardından önemli değerlendirmelerde bulunup, değerli tavsiyeler verdi.

Altın ve Gümüşte Sabırlı Olan Kazanacak

Altın fiyatlarının son 8 aydır baskılandığına değinen Memiş, hem altının hem de gümüşün artık fiyat paritelerini kırdığını söyledi.

Daha önce de söylediğinin altını çizen uzman, yılın son çeyreğinin ilk çeyreğine benzeyeceğini yineledi.

Gram altının 1.080 TL, ons altının 1.800 dolar, gümüşün gramı 13.45 TL ve ons gümüşün ise 22.53 dolar seviyelerini görmesiyle ilgili olarak da 'yeterli değil, ama başlangıç için oldukça iyi' yorumunu yaptı.

'Takip Ettiğim Seviyeler Bunlar'

Gram altın fiyatında 1.090 TL'yi ve ons altında da 1.830 doları beklediğini söyleyen uzman, gümüş fiyatında 13.65 TL ve ons gümüşte de 23.05 doları direnç seviyeleri olarak takip edeceğini ekledi.

Aralık Ayında Yeni Rekorlar Gelebilir 

Aralık ayında yeni rekorların gelebileceğini söyleyen İslam Memiş, hazırlıklı olunması gerektiği konusunda uyardı. 2023'ün ilk çeyreğinde dolar için dengelenme sürecinin devam edeceğini belirten uzman, satışlar için acele edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Varlıklarını koruyup sabredenin kazanacağını vurgulayarak sözlerini bitirdi.