Türk-İş Asgari Ücret Zammı İçin Kırmızı Çizgiyi Açıkladı! Asgari Ücret Pazarlığı Bu Tutardan Başlayacak

Türk-İş Asgari Ücret Zammı İçin Kırmızı Çizgiyi Açıkladı! Asgari Ücret Pazarlığı Bu Tutardan Başlayacak
Asgari ücrete yapılacak zammın belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantıları yapılmaya devam ediyor. Asgari ücret toplantıları devam ederken, yapılacak artış ile ilgili çeşitli iddialar gündeme geliyor. Bu...

Asgari ücrete yapılacak zammın belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantıları yapılmaya devam ediyor. Asgari ücret toplantıları devam ederken, yapılacak artış ile ilgili çeşitli iddialar gündeme geliyor. Bu kapsamda, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay asgari ücret için kırmızı çizgilerini açıkladı.

Asgari Ücret Pazarlığı Bu Tutardan Başlayacak

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, milyonlarca asgari ücretlinin merak ettiği maaş zammı konusuna ilişkin açıklama yaptı. Atalay, asgari ücret için 7.785 TL'nin kırmızı çizgileri olduğunu ve pazarlığın bu tutardan başlayacağını belirtti.

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar?

Asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili resmi açıklama henüz yapılmasa da çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Söz konusu iddialara göre, 2023 yılında asgari ücret 8.000 TL'nin üzerinden olabilir. Asgari ücret zammı, önümüzdeki haftalarda yapılacak açıklama ile birlikte netlik kazanacak.