Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Yüzde 65 Zam Kararı

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Yüzde 65 Zam Kararı
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi için görüşmeleri yakından takip  etmeye başladılar....

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz aylarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi için görüşmeleri yakından takip  etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 65 Zam Müjdesi

Kayapınar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, toplu iş sözleşmesi ile 2023 yılında yüzde 65 zam yapıldı. Söz konusu artışa dair belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Emeği ve alın teri ile ter döken çalışma arkadaşlarımızın Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. Emek veren, değer üreten çalışma arkadaşlarımız için 2023 yılında yüzde 65 oranında zam yaptığımız Toplu İş Sözleşmesinin kendilerine ve kıymetli ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça yeni duyurular gelebilir.