Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Taban Maaş 14.000 TL Oldu

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Taban Maaş 14.000 TL Oldu
Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi neticesinde gelecek duyuruları yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda,...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Maaş zamlarının açıklanmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmesi neticesinde gelecek duyuruları yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaş zammı için sendikalar ile görüşmeler devam ediyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda mutabakata varılması halinde kamuoyuna bilgi veriliyor.

Taban Maaş 14 Bin TL Oldu

Serdivan Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir "Serdivan Belediyesi Personel Anonim Şirketi (SERBEL) kadrosunda yer alan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi ile çalışan arkadaşlarımızın taban maaşı 14bin lira oldu. Yıllık yüzde 167 artışın olduğu bu sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını diliyor, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediye personellerinin maaş zammı için sendikalar ile görüşmeler sürüyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammına dair yeni duyurular gelebilir.