Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Maaşlar 14 Bin 850 TL Seviyesine Yükseldi

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı! Maaşlar 14 Bin 850 TL Seviyesine Yükseldi
Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz ayalarda netlik kazandı. Maaş zamlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmelerine dair gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar....

Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammı geçtiğimiz ayalarda netlik kazandı. Maaş zamlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de toplu iş sözleşmelerine dair gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediye personellerinin maaşlarının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ederken, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Maaşlar 14.850 TL Oldu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye personellerinin maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Maaşların 14.850 TL olduğunu belirten Başkan Bıyık ''Yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda; emekçi kardeşlerimizin yüzlerini güldürecek, yaşam standartlarını arttıracak toplu iş sözleşmesini nihayete erdirdik. Hizmet-İş Sendikası ile imzaladığımız sözleşme ile personelimizin ücretini net 14.850 TL olarak belirledik. Hayırlı ve uğurlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammı için anlaşma sağlandıkça yeni duyurular gelebilir.