TOKİ'den İndirim Kampanyası! Bakan Kurum Duyurdu

TOKİ'den İndirim Kampanyası! Bakan Kurum Duyurdu
TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  kampanyanın 24 Nisan'da başlatılacağını ifade etti.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat...

TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  kampanyanın 24 Nisan'da başlatılacağını ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her sene 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini anımsatırken, yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan’da başlatacaklarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajla müjdeledi.

Bakan Kurum mesajında, “TOKİ’mizle her yıl iki kere düzenlediğimiz indirim kampanyamızın zamanı geldi. 24 Nisan’da başlıyoruz! TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek. Arsalarda da yine peşin ödemede yüzde12.5 indirim sağlanacak.” ifadelerine yer verdi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs’a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.