TOKİ İstanbul Kura Sonuçları! İstanbul TOKİ Kura Çekilişi

TOKİ İstanbul Kura Sonuçları! İstanbul TOKİ Kura Çekilişi
Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi için İlk Evim İlk İş Yerim Projesi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Projeye milyonlarca kişi başvuruda bulunurken, kura çekimleri ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Bu kapsamda, pek çok kişinin...

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi için İlk Evim İlk İş Yerim Projesi geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Projeye milyonlarca kişi başvuruda bulunurken, kura çekimleri ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Bu kapsamda, pek çok kişinin heyecanla beklediği İstanbul kuraları da çekiliyor.

TOKİ İstanbul Kurası

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 16 Mart tarihine başlayan İstanbul kuraları 19 Nisan tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ, kura çekimlerini canlı olarak yayınlıyor. Kura çekimlerini canlı olarak takip isteyen kişiler, TOKİ'nin resmi internet sitesini ve resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirler.

TOKİ Kura Sonuçları Öğrenme

İstanbul için İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kuraları çekilirken, kura sonuçların nasıl öğrenileceği de merak ediliyor. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından, e-Devlet’e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmetinden kura sonucu sorgulanabilir.