Temmuz Ayı Ödemeleri Erkene Alındı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Müjdeyi Duyurdu

Temmuz Ayı Ödemeleri Erkene Alındı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Müjdeyi Duyurdu
Kurban Bayramı öncesinde yapılacak ödemeler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulundu.

28 Haziran itibariyle başlayacak olan Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Dini bayramlardan önce emekli maşları başta olmak üzere kimi ödemeler öne çekiliyor. Bu çerçevede, temmuz ve haziran ayı ödemeleri ile ilgili pek çok kişi araştırmada bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da toplamda 1.4 milyon kişiye yapılacak ödemelere dair bilgi verdi.

Temmuz Ayı Ödemesi Öne Çekildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde verileceğini geçtiğimiz haftalarda açıkladı. Toplamda 1.4 milyon kişiye temmuz ayında verilecek olan yaşlı ve engelli aylığı ödemeleri de temmuz öncesinde çekildi ve Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatacak. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan ‘’Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylıklarının ödemesini erkene alıyor, toplam 1,4 milyon kardeşimizi Kurban Bayramı'ndan önce sevindiriyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

2023/06/06/turk-lirasi-2.jpg

Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Temmuz ayında verilecek olan engelli, engelli yakını ve yaşlı aylıklarının öne çekilmesi ile birlikte, emekli maaşlarının ne zaman hesaplara yatacağı da merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 17-23 Haziran tarihleri arasında maaşların verileceğini duyurdu.