TCKN 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 Olan Harekete Geçsin! Sadece IBAN'a Ödeniyor

TCKN 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 Olan Harekete Geçsin! Sadece IBAN'a Ödeniyor
Bankanın sunduğu bu yeni nakit destekten faydalanmak için çok acele etmeniz gerekmekte.

Bankaların düzenlediği kampanyalar milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendirmekte. Gerek emekli gerekse de çalışana özel kampanyalar arasında özellikle kredi imkanları tercih edilmekte iken Akbank tarafından sunulan yeni kampanya tüm vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Bankalar tarafından sunulan kampanyalar kimi zaman vatandaşa düşük faizli ya da faizsiz nakit imkanı sunarken, kimi zaman da geri ödemesiz olarak sunulan fırsatlar da mevcut. Ekonomik gücün git gide zayıfladığı günümüzde bankaların sunduğu bu imkanlar vatandaşın özellikle de borcunu kapatması adına el ayak olmakta. Akbank'ın bayram öncesi hazırladığı yeni kampanya ile vatandaş Kurban Bayramı öncesinde ekonomik olarak rahatlaması hedefleniyor. Akbank nakit destek kredisi kampanyası ile birlikte ister borcunuzu sıfırlayıp bayrama sıfır kilometre olarak girebilir isterseniz de bayram ihtiyaçlarınıza cevap bulabilirsiniz.

Akbank'ın özellikle de borcu olan vatandaşa sunduğu ve bayrama rahat bir şekilde girilmesinin hedeflendiği yeni kampanya kapsamında faizsiz kredi imkanından faydalanabilir, böylece can suyu olacak olan ödeme ile IBAN'ınızı doldurabilirsiniz. Akbank kredi kampanyasında 20.000 TL ödeme anında alabileceksiniz. T.C. Kimlik numarasına yapılacak ödemeler için gerekli şartları taşımanız durumunda anında destekten faydalanabileceksiniz. Banka tarafından sunulacak olan ödemeler kapsamında gerek kredi puanınıza gerekse de vade isteğinize göre miktarda değişimler olabilmektedir.

tl14.jpg

7 gün 24 saat internet üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak olan başvurular, kredi puanınızın yüksek olması durumunda anında hesabınıza aktarılacak

Akbank Bayram Kredisi Başvuru Şartları

Akbank tarafından resmi internet sitesinden yapılan açıklama da Kredi sicili, kredi notu ve gelir beyannamesi kredi onayı için 3 kıstas olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Kredi için yaptığınız başvuru sonucunuz için bu kıstasların banka tarafından kabul edilmesi durumunda ise anında hesaplarınıza aktarım gerçekleşecektir.

tl18.jpg

Akbank Müşterisi Olmanız gerekli

Akbank kredisinden faydalanmak için bankanın müşterisi olma zorunluluğu mevcut. Mevcut başvurunuz açtırdığınız banka hesabınıza yatırılacaktır. Bu sayede banka düzenlediği kampanya ile yeni müşterilerine ulaşacak, müşteri ise ister uzun vade isterse de düşük faiz imkanından faydalanarak ekonomisini genişletecektir.

tl15.jpg

Akbank Müşteri Ol Seçeneği

Gerek mobil üzerinden gerek internet üzerinden gerekse de banka şubesine giderek başvurunuzu tamamlayabilir Akbank hesabınızı anında açtırabilirsiniz. İnternet üzerinden müşteri ol seçeneği ile siz yöneltilen yönergelere uyarak hesap açtırmanız akabinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Hızlı Kredi İmkanı

Akbank müşterisi olunmasının diğer bir avantajı da jet hızıyla kredi imkanı sunulması fırsatıdır. Müşteri olmanız akabinde mobil üzerinden de 20.000 TL'ye kadar kredi imkanından anında faydalanabilirsiniz.