Tarım Bakanlığı Açıklama Yaptı! Çiftçilere Yüzde 75 Hibe Desteği Müjdesi

Tarım Bakanlığı Açıklama Yaptı! Çiftçilere Yüzde 75 Hibe Desteği Müjdesi
Eylül ayının ortalarına doğru çiftçilere sağlanan tarımsal destekler ile ilgili Bakanlık yeni duyurular yayınlamaya devam ediyor.

Eylül ayının ilk gününden itibaren Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sağlayacağı tarımsal destek ödemelerine dair çiftçiler güncel gelişmeleri yakından takip ediyor ve araştırmalar yapıyorlar. Eylül ayının ilk tarımsal destek ödemesi geçen hafta cuma günü verilmişti. İkinci tarımsal destek ödemesi ise iki gün önce iletildi. Eylül ayının ikinci tarımsal destek ödemesinin verilmesinin ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sağladığı tarımsal desteklerin detayları da merak konusu oldu.

Tarım Bakanlığı Hibe Desteği

Uzman Eller Projesi çerçevesinde iki gün önce ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına tarımsal destek ödemeleri aktarıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın destekleri yakından takip edilirken, Bakanlık da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Kocaeli'de çiftçilere yüzde 75 hibe ile temin edilen fidelere açıklamada yapıldı. Söz konusu hibe desteğine ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ‘’Kocaeli’de çiftçilerimize yüzde 75 hibe ile temin ettiğimiz fideler meyvesini veriyor, atıl araziler üretime kazandırılıyor’’ ifadelerine yer verildi.