SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklilerine İkramiye Verilecek! Emekli Bayram İkramiyesi 2023

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklilerine İkramiye Verilecek! Emekli Bayram İkramiyesi 2023
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına ikramiye ödemesi yatıyor. Söz konusu bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ederken, güncel gelişmeler de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına ikramiye ödemesi yatıyor. Söz konusu bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ederken, güncel gelişmeler de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyelerinde artış olup olmayacağı ve bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara aktarılacağı merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi çerçevesinde, geçen yıl emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yattı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiye ile birlikte, toplamda 2.200 TL emeklilere iletildi.

Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyelerinde artış olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyesinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi ödemesi, 1.430 TL seviyesine çıkmış olacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği merak ediliyor. Önceki yıl bayramlardan yaklaşık bir hafta önce hesaplara aktarıldı. Bu kapsamda, bu sene de benzer bir takvimin işlemesi bekleniyor.