SSK-Bağkur-Emekli Sandığı Emeklileri Hesaplama Yapmaya Başladılar! 2023 Emekli Bayram İkramiyesi

SSK-Bağkur-Emekli Sandığı Emeklileri Hesaplama Yapmaya Başladılar! 2023 Emekli Bayram İkramiyesi
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye veriliyor. Bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına aktarılırken, Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da yapılıyor. Bu çerçevede, bayram ikramiyesine zam yapılıp...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye veriliyor. Bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına aktarılırken, Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da yapılıyor. Bu çerçevede, bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi kapsamında, geçen yıl emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yattı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiye ile birlikte, toplamda 2.200 TL ödeme yapıldı.

Emeklilere Bayram İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak farklı zam oranlarıyla hesaplama yapılıyor. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce hesaplara aktarılıyor. Bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan bir hafta önce ikramiyelerin emeklilere iletileceği düşünülüyor.