SSK, Bağkur Emekli Sandığı Emeklileri Dikkat! 2023 Emekli Bayram İkramiyesi İçin Tarih Verildi

SSK, Bağkur Emekli Sandığı Emeklileri Dikkat! 2023 Emekli Bayram İkramiyesi İçin Tarih Verildi
Nisan ayı öncesinde bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye verileceği için söz konusu bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve...

Nisan ayı öncesinde bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye verileceği için söz konusu bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da kamuoyuna bilgi veriyor.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Ramazan Ayı'nın başlamasının ardından, bayram ikramiyesine ilişkin araştırmalar hız kazandı. Bayram ikramiyesi ile ilgili geçtiğimiz günlerce açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ikramiyelerinde nisan ayı içerisinde hesaplara yatacağını belirtti.

Zamlı Bayram İkramiyesi Nisan 2023

En düşük emekli maaşına geçtiğimiz günlerde 2.000 TL zam yapılırken, bayram ikramiyesi zammı da belli oldu. Geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesi, 900 TL'lik artış ile birlikte 2.000 TL seviyesine yükseldi. Önceki yıllarda bayram ikramiyeleri bayramlardan yaklaşık bir hafta önce hesaplara yattığını için bu yıl da benzer bir takvimin işlemesi bekleniyor.