SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı, EYT Fark Etmiyor! Milyonlara Bayram Öncesi 7500 TL Ödenecek Hemen Başvurun

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı, EYT Fark Etmiyor! Milyonlara Bayram Öncesi 7500 TL Ödenecek Hemen Başvurun
Emekliye bayramdan hemen ödenecek olan 7.500 TL detayları merak ediliyor

Emekli maaşının yetmediği günümüzde Temmuz ayında maaşlara yapılacak olan zam oranı merakla bekleniyor. Öte yandan emekliye ilaç gibi gelen ek ödemeler, bayram öncesinde araştırılıyor. Bu kapsamda bankaların emekli kapma yarışının baş modeli olan emekli promosyonu miktarları merak ediliyor. İş Bankası emekli promosyonu Haziran ayı güncellemesini sunduğu günden beri çok dikkat çekiyor. Emekli promosyon alacağı bankayı kendi seçme hakkına sahip iken, en fazla cebini dolduran ve ek kampanyalar ile üst sıralara çıkan bankaları tercih ediyor. Bu kapsamda en çok dikkat çeken banka İş Bankası olurken, Haziran ayı İş Bankası emekli promosyonu artı sunduğu kampanya emeklinin cebini dolduracağa benziyor.

zzzzzzzzzzzz.jpg

İş Bankası Emekli promosyonu da diğer bankalar gibi ay ay güncelleniyor. Bankalar özellikle de EYT ve erken emeklilik konularının meclise taşınması sonrasında yeni müşteri portföyünü genişletmek adına bir çok kampanyayı da beraberinde getirdi. İş Bankası emekli promosyonu da uçuşa geçen ödeme olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle de banka, emekliye özel sunduğu fırsatları ile de göz doldurmaya devam ediyor. İşte merakla beklenen ve takip edilen İş Bankası emekli promosyonu ve artı kampanyası...

İş Bankası Emekli Promosyonu

İş Bankası Haziran ayı güncellemesinde emekli promosyon miktarlarını sabit bıraktığını açıkladı. Ancak emekliye sunduğu fırsatlar göz dolduruyor.

zzzzzzzzzzz.jpg

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tl ek ödeme alıyor.

İş Bankası yukarıda geçen rakamlara ek olarak bir de emekliye özel kampanyalar sunmakta. İş Bankası emeklinin yüzünü sunduğu kampanyaları ile dolduruyor.

Emekliye kredi İmkanı

İş Bankası emekli kredisi kampanyasında 2.95 faiz imkanı ile cepleri dolduracak 70 bin TL'ye kadar emekli kredisi imkanı sunuluyor. Bu kapsamda örnek olarak 70,000 TL kredi çekmek isteyen bir emekli için ödeme tablosu şu şekilde olacak.

basliksiz-1.jpg