Sözleşmeli Çalışanlar İçin Flaş Kadro Açıklaması! Kapsam Genişletildi

Sözleşmeli Çalışanlar İçin Flaş Kadro Açıklaması! Kapsam Genişletildi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilişi ile ilgili açıklamalar yaptı.Bakan Bilgin, yapılan düzenleme ile 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilişi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bakan Bilgin, yapılan düzenleme ile 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsamına dahil ettiklerini duyurdu.

Bakan Bilgin, açıklamasında "Uzun yılların sorunlarını çözüyor ve sözleşmeli çalışanları kadroya geçiriyoruz. Üstelik Sadece 4-B’li çalışanlar değil; sözleşmeli öğretmenleri, uzun süredir güvence sorunu yaşayan 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsama dahil ediyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Detaylar Binlerce Vatandaş Tarafından Merak Edilmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yapılan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada ‘sözleşmeli personele kadro müjdesi’ni duyurmuştu. Binlerce sözleşmeli çalışan tarafından detayları merak edilen düzenlemeye dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından da  açıklama yapılmıştı.

Sonyapılan müjde ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından geldi. Bakan Bilgin, sosyal medya hesabı üzerinden çok sayıda sözleşmeli çalışanı ilgilendiren müjdeyi duyurdu. Bilgin, düzenlemeye 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsama dahil ettiklerini ifade etti.