Son Dakika: Milyonlarca Kişinin Beklediği Gelişme! EYT Tarihi Belli Oldu

Son Dakika: Milyonlarca Kişinin Beklediği Gelişme! EYT Tarihi Belli Oldu
Emeklilikte yaşa takılanlar için uzun bir süredir çalışmalar sürüyor. Düzenlemenin ne zaman yürürlüğe gireceği ve ayrıntıları merakla beklenirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den sevindirici açıklama...

Emeklilikte yaşa takılanlar için uzun bir süredir çalışmalar sürüyor. Düzenlemenin ne zaman yürürlüğe gireceği ve ayrıntıları merakla beklenirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den sevindirici açıklama geldi. Bakan'ın açıklaması ile birlikte, EYT düzenlemesinin tarihi belli oldu.

EYT Ne Zaman Çıkacak Kimleri Kapsayacak?

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Afyonkarahisar'da konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT konusuna da değindi. Medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin ocak ayı itibariyle yürürlüğe gireceğini açıkladı.

''EYT Konusunu Çözüme Kavuşturacağız''

Bakan Vedat Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin detaylı bilgileri kamuoyu ile paylaştı. EYT konusunda, çalışmaların sona aşamaya yaklaştığını belirten Bakan Bilgin, bu ay içerisinde bilgilendirme yapılacağını belirterek, EYT meselesinin çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.