Şimdiye Dek Böylesi Görülmedi! Amazon'dan Gülümseten Kasım Kampanyası

Şimdiye Dek Böylesi Görülmedi! Amazon'dan Gülümseten Kasım Kampanyası
Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, "Gülümseten Kasım" kampanyası ile ilgili açıklamalar yaptı. Richard Marriott, 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak "Gülümseten Kasım" kampanyasısının görülmüş en uzun...

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, "Gülümseten Kasım" kampanyası ile ilgili açıklamalar yaptı. Richard Marriott, 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak "Gülümseten Kasım" kampanyasısının görülmüş en uzun indirim kampanyası olacağını duyurdu. Amazon Türkiye Ülke Müdürü, Amazon'un  kasım ayı boyunca sürecek 'Gülümseten Kasım' kampanyasına yönelik detayları paylaştı.

Amazon'daki odak noktasının müşteriler olduğunu vurgulayan Müdür Marriott, kampanya zamanlarında değil her gün müşterilerinin yüzünü güldürmek için çalıştıklarını belirtti.

Beklenen Ürünleri Uygun Fiyata Satın Almak İçin Kasım Ayını İşaret Etti

Marriott açıklamasında "Kasım, yeni senenin de yaklaşmasıyla beraber herkes için özel bir zamana dönüşüyor. Öte yandan kasım uzun zamandır beklenen ürünleri çok uygun fiyatlara satın almak için de uygun bir ay" ifadelerine yer verdi. Böylece, yılın bu dönemine 'Gülümseten Kasım' adını niçin verdiklerine ve yaptıkları kampanyaya vurgu yaptı.

Amazon Prime üyelerine özel indirim ve fırsatların 1-7 kasım arasında yapılacağına da dikkat çeken Müdür Marriott, kampanya kapsamında elbiseden oyun bilgisayarına, tıraş setinden evcil hayvan oyuncaklarına kadar pek çok üründe kaçırılmayacak indirimlerin olacağının altını çizdi.

"30 günlük deneme süresi ile isteyen herkes bu kampanya sürecinde Amazon Prime üyesi olarak ayda 7,90 TL'ye bu harika indirim ve hizmetten yararlanabilir" şeklinde konuşan Marriott, 8-30 Kasım tarihleri arasında da tüm Amazon müşterilerinin indirimlerden faydalanabileceğini ifade etti.