Sigortalı Vatandaşlara Önemli Duyuru! Bankalar 30 Bin TL Nakit Veriyor

Sigortalı Vatandaşlara Önemli Duyuru! Bankalar 30 Bin TL Nakit Veriyor
SSK'lı olan vatandaşlara önemli duyuru! Bankalardan nakit talep ettiğiniz durumda 30 bin TL anında hesabınıza aktarılıyor. Sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan 30 bin TL'ye kadar nakit fırsatından...

SSK'lı olan vatandaşlara önemli duyuru! Bankalardan nakit talep ettiğiniz durumda 30 bin TL anında hesabınıza aktarılıyor. Sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan 30 bin TL'ye kadar nakit fırsatından yararlanarak, ihtiyaç kredisi çekebilmektedir. Sigortalı olan müşteriler, 30 bin TL'ye kadar kredi kullanmak için bankalara müracaat edebilecek. Peki nasıl ve nereden başvuru yapılır? Koşullar neler? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Bankalar sigortalı olarak çalışan tüm müşterilere, 30 bin TL limitli kredi kullandırmaktadır. Sigortalı olarak çalışan vatandaşlar 30 bin TL'ye kadar kredi kullanmak için bankalara başvurularını yaparak, 24 ay vadeli, 36 ay vadeli kredi paketlerinden yararlanarak ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Cep telefonunuz aracılığıyla atacağınız kısa mesaj sonrasında başvurunuz banka tarafından alınacak ve değerlendirme sonrası olumlu ya da olumsuz sonucunuz tarafınıza bildirilecektir.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

QNB Finansbank, üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra olumlu sonuç almanız durumunda banka hesabınıza anında 30 bin TL tutarında kredi nakitini aktarmaktadır. 90 Gün ertelemeli olarak 30 bin TL kredi başvurusu kısa mesaj yoluyla da rahatlıkla yapılmaktadır. Cep telefonunuz üzerinden kısa mesaj atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilir aynı gün içerisinde hizmet ödemesi almak için Kredim yazarak boşluk bırakıp T.C. Kimlik ve doğum tarihinizi ay gün yıl olarak yazdıktan sonra 32 80 numarasına iletebilirsiniz.

Gönderilen kısa mesajın ardından banka sizlere geri dönüş sağlayacak ve sonucunu tarafınıza bildirecektir. Onaylanan kredinizi hemen aynı gün içerisinde hesaplarınıza yatırarak kullanmaya başlayabilir ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz. Kredi başvurusu gerçekleştirecek müşteriler, başvuru koşullarına uygun olarak hemen aynı gün içerisinde hizmet ödemesi alabilecekler.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Ayrıntıları

Garanti BBVA üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek için, kredi yazarak boşluk bırakıp T.C. Kimlik numarasını yazdıktan sonra bu mesajı 44 25 numarasına iletecekler. Garanti BBVA 30 Bin TL'ye kadar sigortalı olarak çalışma hayatını sürdüren tüm vatandaşlara sağladığı bu ihtiyaç kredisi kapsamında kendi bankasında hesabı bulunan vatandaşlar için direkt olarak istedikleri zaman Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden de kredi fırsatı sağladığını duyurdu.