Sevindirecek Açıklama Geldi! 12 Bin 150 TL Promosyon Anlaşması Müjdesi

Sevindirecek Açıklama Geldi! 12 Bin 150 TL Promosyon Anlaşması Müjdesi
Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da maaş promosyonları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, promosyon ödemesi için bankalarla görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da maaş promosyonları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, promosyon ödemesi için bankalarla görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde mutabakata varılması durumunda, bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyunu bilgilendiriyorlar.

Promosyon 12.150 TL Verilecek

Havran Belediyesi'nin promosyon ödemesine dair yaptığı açıklamaya göre, 12.150 TL için anlaşmaya varıldı. Söz konusu promosyon ödemesine dair yayınlanan duyuruda ”Personel Limited Şirketi Çalışanlarımıza Maaş Promosyon İhalesini 12.150 TL ile en yüksek teklifi vererek kazanan Ziraat Bankası Havran Şubesi Müdürü Sayın Serkan Karamanoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek sözleşmeyi imzalattı. Başkan Ersoy, “Maaş Promosyon anlaşmasını çalışanlarımızın yüzünü güldürecek bir rakamla sonuçlandırdık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.” ifadelerine yer verildi.

Promosyon Açıklamaları Geliyor

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, çalışanların promosyonlarına dair ilerleyen süreçte yeni duyurular yayınlanabilir.