Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Canlı Yayınlanacak! Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Youtube Canlı Yayın

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Canlı Yayınlanacak! Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Youtube Canlı Yayın
Sağlık Bakanlığı, farklı kadrolarda oluşan güncel ihtiyaçlara göre personel alımı ilanları yayınlıyor. Personel alımları ile ilgili duyurular pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 10 bin 900 işçi alımının...

Sağlık Bakanlığı, farklı kadrolarda oluşan güncel ihtiyaçlara göre personel alımı ilanları yayınlıyor. Personel alımları ile ilgili duyurular pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 10 bin 900 işçi alımının detayları da merak ediliyor. Bu çerçevede, Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımının kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor.

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı, 10 bin 900 personel alımı için başvuruların tamamlanmasının ardından, 25-26 Nisan tarihleri arasında kura çekimini gerçekleştirecek. Kura çekimine dair geçtiğimiz süreçte açıklama yapan Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca ''İşçi alım başvuruları İŞKUR tarafından tamamlanmış olup, kura çekimi 25-26 Nisan arasında Bakanlığımızca noter huzurunda yapılacaktır." dedi.

Sağlık Bakanlığı Kura Çekimi Youtube Canlı

25-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek kura çekimleri Sağlık Bakanlığı'nın resmi Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Kura çekimlerini anlık olarak takip etmek isteyen kişiler, burada yer alan bağlantıya tıklayarak kura çekimlerini takip edebilirler.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kadro Dağılımı

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı için kadro dağılımı şu şekilde:

4 bin 958 temizlik görevlisi

3 bin 386 güvenlik görevlisi (silahsız)

747 klinik destek elemanı (hastane)

520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi

279 elektrikçi

195 inşaat boyacısı

130 marangoz

277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı

258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı

150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı