Renault Sıfır Araç Kampanyasını Duyurdu! 24 Ay Vadeli Kredi Sunuluyor

Renault Sıfır Araç Kampanyasını Duyurdu! 24 Ay Vadeli Kredi Sunuluyor
Güncel otomobil kampanyaları ile ilgili Renault, temmuz ayında da bilgilendirmede yapmayı sürdürüyor.

Araç fiyatları ile ilgili araştırmalar temmuzda da sürüyor. Döviz kurundaki artışa bağlı olarak otomobil fiyatları da yükselirken, otomobil firmalarının güncel kampanyaları da araştırılıyor. Bu kapsamda, sıfır araç almayı düşünen kişiler de söz konusu kampanyaları yakından takip ediyorlar. Renault da güncel otomobil fiyatlarının yanı sıra kredi kampanyalarını da duyuruyor.

Renault Kredi Kampanyası

Renault, temmuz ayında 2022 Model Yılı ZOE E-Tech Intense 80 kW Z.E. 50 otomobil için geçerli olan kampanyaya ilişkin bilgi verdi. Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya ile ilgili yayınlanan bilgilendirme metnine göre, ZOE modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için 300.000 TL kredi, 24 ay vade ve yüzde 2,74 faiz oranı ile verilecek. Kredinin aylık geri ödemesi de 18.804 TL olacak.

Renault Temmuz 2023 Kampanyaları

Zoe modeli için kredi kampanyasının duyurulmasından sonra, fırsatın detayları da merak edildi. Renault’nun resmi internet sitesinde kredi kampanyasına ilişkin yayımlanan metinde ‘’Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, ZOE modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 300.000 TL kredi, 24 ay vade ve %2,74 faiz oranı ile aylık ödeme 18.804 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.’’ denildi.

Renault Zoe Temmuz 2023 Güncel Fiyat Listesi

Temmuz'da Zoe modeli için geçerli olan kredi paketinin yanı sıra, Zoe modelinin güncel fiyat listesi de araştırılıyor. 18 Temmuz itibariyle Renault’nun resmi internet sitesindeki bilgiye göre, Intense R135 modeli 1 milyon 170 bin TL’den satışa sunuluyor.