Renault Clio Ocak 2023 Fiyatı Belli Oldu! İşte Clio Fiyatı

Renault Clio Ocak 2023 Fiyatı Belli Oldu! İşte Clio Fiyatı
Merkezi Fransa'da yer alan otomobil devi Renault, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de araç modellerini satışa çıkarıyor. Söz konusu otomobil modelleri arasında, Clio serisi fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekmeye...

Merkezi Fransa'da yer alan otomobil devi Renault, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de araç modellerini satışa çıkarıyor. Söz konusu otomobil modelleri arasında, Clio serisi fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, çip krizi, küresel enflasyon artışı, pandemiyle birlikte üretim ve tedarik zincirinin kırılması, ham madde maliyetlerinin yükselmesi, Ukrayna-Rusya savaşı ve ülkemizde döviz kurlarının seyri gibi pek çok etken otomobil fiyatlarının artmasına yol açtığı için Clio'nun güncel fiyat listesine ilişkin araştırmalar devam ediyor.

Renault Clio Fiyatı Ocak 2023

Renault'nun resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme ile birlikte, Clio'nun güncel fiyatı belli oldu. Ocak 2023 itibariyle Renault Clio'nun ve opsiyon seçeneklerinin fiyatları şu şekilde:

Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 526 bin TL

Opsiyon Park Asistan Paketi: 9.000 TL

Opsiyon Ön Sis Farlar: 2.750 TL

Opsiyon Özel Renk: 4.000 TL

Opsiyon Metalik Renk: 4.000 TL

Opsiyon Yedek Lastik: 4.000 TL

Clio modelinin güncel fiyat listesine ve otomobil hakkında detaylı bilgilere, Renault'nun resmi internet sitesinden ulaşılabilir.