Rekor Emekli Promosyonuna Ek 1500 TL Ödeme! Haziran 2023 ING Emekli Promosyon

Rekor Emekli Promosyonuna Ek 1500 TL Ödeme! Haziran 2023 ING Emekli Promosyon
ING Bank'tan yapılan yeni bir açıklamada, Haziran ayı 2023 emekli promosyon tutarlarının güncellendiği duyuruldu. Alınan bilgilere göre ING, emekli promosyon tutarını 8 bin 500 TL'ye kadar çıkararak yeni bir kampanya başlattı....

ING Bank'tan yapılan yeni bir açıklamada, Haziran ayı 2023 emekli promosyon tutarlarının güncellendiği duyuruldu. Alınan bilgilere göre ING, emekli promosyon tutarını 8 bin 500 TL'ye kadar çıkararak yeni bir kampanya başlattı. Emekli promosyonuna ek olarak 1500 TL nakit ödemesi yapacağını da açıklayan banka şartlarını sıraladı.

Peki, SSK, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri ING'den hangi şartlarda promosyon alabilir? ING emekli promosyon tutarları ne kadar oldu? İşte Haziran 2023 ING emekli promosyon tutarları...

ING Bank, yeni bir açıklama yaparak Haziran ayı promosyon tutarlarını duyurdu. Rakamları güncelleyen banka, bir de otomatik ödeme talimatına kampanya düzenledi. Bu kapsamda maaşını bankaya taşıyıp otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlara ekstra nakit ödeme yapılacağı açıklandı.

SGK, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olup, maaşını ING Bankası'na taşıyanlara, maaş tutarına bağlı olarak ek nakit promosyonlar kazanma imkanı sağlandığı ifade edildi. Otomatik Fatura Talimatı verenlere ise 1.500 TL'ye kadar ek nakit promosyonun da bulunduğu açıklanırken, emeklilerin ING'den alabilecekleri tutar toplamda 10.000 TL'ye kadar yükseldi.

Haziran 2023 ING Emekli Promosyon Tutarları 

Yapılan duyuruda, emekli maaşının tutarına bağlı olarak ödeme miktarları da belirtildi. Aylık gelir tutarına göre ödemesi yapılacak promosyon miktarları şöyle belirlendi:

  • 3.500 TL'ye kadar olan maaşlara 5.100 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki maaşlara 5.950 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaki maaşlara 7.650 TL
  • 10.000 TL'nin üzerindeki maaşlara ise 8.500 TL

ING 8 Bin 500 TL Emekli Promosyonuna Başvuru Nasıl Yapılır? Şartlar Neler? 

ING'nin sunmuş olduğu promosyon tutarlarında nakit ödeme alabilmek için, mevcut emeki maaşının 3 yıl boyunca ING'den alınacağına dair taahhüt verilmesi gerekmektedir. Yani, söz konusu promosyondan mevcut ve yeni müşteri olan emeklilerin faydalanabilecek.

Duyuruda, nakit promosyon başvurularının ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla yapılabileceği ifade edildi. Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için ise promosyon tutarının maaşların toplamı üzerinden hesaplanacağı ve tek bir promosyon ödemesi yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Kampanyanın 13 Mart 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olduğu bildirildi.

Ek 1500 TL Ödeme Yapılacak

Öte yandan ING, emeklilere otomatik fatura talimatı vermeleri durumunda ek olarak 1500 TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Emekli maaşını ING'ye taşıyan emeklilerin, 1 otomatik fatura ödeme talimatına 500 TL olmak üzere toplam 1500 TL kazanabileceği de belirtildi. Yani, 10.000 TL'nin üzerinde maaş alan bir emekli, 8.500 TL promosyon + 3 otomatik fatura talimatından 1500 TL olmak üzere 10.000 TL promosyon alabilecek.

Kampanya Ayrıntıları Neler?

  • Nakit Promosyon Süresi ve Taahhüt: Nakit promosyon ödemesi, 3 yıllık bir taahhüt süresini kapsar ve bu sürenin başlangıcı, promosyonun hesaba yatırıldığı tarihtir.
  • Artan Gelir Durumu: Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra, 3 yıllık taahhüt süresi içinde emeklinin gelir veya aylık maaş tutarının artması durumunda ilave bir promosyon ödemesi gerçekleştirilemez.
  • Taahhüt İhlali Durumu: Eğer 3 yıllık taahhüde aykırılık olursa, size ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak geri alınır.
  • Birden Fazla Promosyondan Yararlanma: Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanmanız mümkün değildir.
  • Geçmiş Kampanyaların Etkisi: 1 Mart 2020 tarihinden sonra diğer ek promosyonlardan yararlanan veya talepte bulunan müşteriler, 13 Mart 2023 tarihinden itibaren koşulsuz nakit promosyon alırken mevcut kampanya veya talepleri iptal edilir ve kıstelyevm usulü ile geri ödeme alınırken, aynı zamanda 8.500 TL'ye kadar nakit promosyondan da yararlanabilirler.
  • Yeni Emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar: Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar, SGK emeklileri gibi emekli maaş promosyonundan faydalanabilirler.