QNB Finansbank Babalar Günü Kampanyasını Açıkladı! CardFinans İle Babalar Gününe Özel 300 TL ParaPuan

QNB Finansbank Babalar Günü Kampanyasını Açıkladı! CardFinans İle Babalar Gününe Özel 300 TL ParaPuan
QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte, babalar günü kampanyasının detayları netlik kazandı.

Babalar gününe sayılı günler kala, bankaların güncel kampanyaları da merak konusu oldu. QNB Finansbank da resmi internet sitesi üzerinden güncel kampanya ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, 300 TL ParaPuan’un nasıl alınacağı, kampanyaya nasıl katlım sağlanacağı ve fırsatın ayrıntıları belli oldu.

QNB Finansbank 300 TL ParaPuan Kampanyası

QNB Finansbank’ın açıklamasına göre, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarıyla, 1-30 Haziran tarihlerinde tek seferde yapılacak her yurtiçi 300 TL ve üzeri giyim, elektronik ve restoran harcamanıza anında 30 TL, toplamda 300 TL'ye varan ParaPuan verilecek. 1 Haziran’da başlayan ve 30 Haziran’a kadar devam edecek olan fırsattan faydalanmak isteyen kişiler, harcama yapmadan önce QNB Mobil/Diğer İşlemler/Kampanyalar menüsünden, bankaya kayıtlı olan cep telefonundan BABA yazıp 2273’e SMS göndererek, ATM’lerden veya 0850 222 09 00 numaralı Çağrı Merkezinden katılım sağlayabilirler.

2023/06/06/hesap-makinesi.jpg

QNB Finansbank Haziran 2023 Kampanyaları

QNB Finansbank’ın babalar günü öncesi açıkladığı 300 TL ParaPuan kampanyasına ve diğer güncel fırsatlara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.