PTT'den Hemen Alın! TC Kimlik Numarasının Son Hanesi 2,4,6,8,10 Olanların Hesabına 50.000 TL Yatırılıyor!

PTT'den Hemen Alın! TC Kimlik Numarasının Son Hanesi 2,4,6,8,10 Olanların Hesabına 50.000 TL Yatırılıyor!
PTT üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara kredi verilmektedir. Özellikle maddi yönden zorluk çeken emeklilerin kullandığı tüketici kredisi çekme yoluna bugüne kadar çok sayıda kişi başvuru yapsa da kiminin başvurusu onaylanmadı...

PTT üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara kredi verilmektedir. Özellikle maddi yönden zorluk çeken emeklilerin kullandığı tüketici kredisi çekme yoluna bugüne kadar çok sayıda kişi başvuru yapsa da kiminin başvurusu onaylanmadı kiminin de kredi puanı düşük olduğundan dolayı başvurusu reddedildi. Nakit ihtiyacı olan bazı kişiler de yüksek faiz oranlarından şikayetçi olduğu için kredi çekme yoluna pek yanaşmamaktadır. Fakat PTT üzerinden verilen kredi makul fiyatlı olduğu ve ödeme kolaylığı sağladığı için fazlasınca tercih edilmektedir.

Emekli maaşıyla geçim oldukça zor olmakla beraber hemen her vatandaşın mutlaka ek gelire ihtiyacı olduğu aşikar. Özellikle son zamanlarda giderek artış gösteren enflasyon rakamlarının ardından hemen her vatandaş ek gelir bulma yollarına girmektedir. PTT tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ek gelir ödemesi yapılmaktadır. PTT aracılığıyla siz de 50 Bin TL'ye kadar kredi ödemesinden faydalanabilirsiniz.

PTT, Başvuru Yapana 50.000 TL Veriyor

PTT tarafından başvuru yapan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapılmaktadır. Normalde ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen kredi miktarı 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Emekli vatandaşlar TC kimlik numaralarıyla başvuru yaparak bu kredi ödemesinden faydalanabilecekler. Yalnızca ürünün ön şartı olarak 80 yaşından küçük olması gerekmektedir. Bu krediden faydalanmak için yalnızca emekli olmak yeterlidir. Kredi başvurusu yapmak için ipotek ve teminat gibi unsurlar gerekmemektedir. Böyle olması da nakit ihtiyacı olan kişiler tarafından beğeni toplamıştır.

PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT Kredi başvurusu yapmak için öncelikle emeklilik şartı olduğunu zaten biliyorsunuz. PTT Kredi başvurusu yaparken öncelikle ön başvurunuzu SMS ile gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj kısmından PTT boşluk TC Kimlik Numaranız boşluk doğum tarihinizi gün, ay, yıl şeklinde yazarak 3050'ye mesaj göndermeniz gerekiyor. Yaptığınız ön başvuruya cevap aldıktan sonra size en yakın PTT şubesine giderek istenilen belgeleri teslim etmeniz gerekiyor. Belge teslimi yaptıktan sonra yine onay sürecinden geçerseniz eğer ihtiyaç kredinizi alabileceksiniz. 36 ay vade ile sunulan bu krediye çok sayıda kişinin başvuru yapması beklenmektedir. Kaçırılmaması gereken bu fırsattan siz de faydalanabilirsiniz.

Hesaplama yaptığımızda eğer 10.000 TL'ye ihtiyacınız varsa ve bunu da 3 ay şeklinde ödemeyi düşünüyorsanız faiz oranı %2,69 olmakla beraber aylık ödemeniz 3.559 TL olacaktır. Şayet 10.000 TL bana yetmez, 50.000 TL olmalı diyorsanız ve bunu da 3 ay ödemeli düşünüyorsanız aylık ödemeniz 17.799 TL şeklinde olacaktır.

PTT tarafından yapılan açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize yüzde 2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100 bin TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin." denildi.