PTT'den 58-60 Yaş Ve Üstüne Bayram Kıyağı! Tek Kimlik Getirme Şartına 9.945 TL Trak Ödüyor

PTT'den 58-60 Yaş Ve Üstüne Bayram Kıyağı! Tek Kimlik Getirme Şartına 9.945 TL Trak Ödüyor
Emekli maaşının açlık sınırının altında kaldığı günümüz şartlarında gerek bankaların gerekse de PTT'nin düzenlediği emekli kampanyaları adeta can suyu olacağa benziyor.

Kurban Bayramını kutlamamıza sayılı günler kala vatandaşı bir telaş kaplamış bulunuyor. Kimi vatandaş kurbanlık fiyatlarından yakınıyor kimi vatandaş ise Bayramda nasıl rahat edeceğini kara kara düşünüyor. Emekli maaşının açlık sınırının altında kaldığı günümüz şartlarında gerek bankaların gerekse de PTT'nin düzenlediği emekli kampanyaları adeta can suyu olacağa benziyor. İhtiyaç kredisi kapsamında vatandaş en uygun faiz ve uzun vade imkanlarını araştırırken, PTT emekli kredisi kapsamında vade süresini 36 aya kadar yükseltip, faiz oranlarını da bir o kadar kısalttıklarını açıklamış bulunuyor.

Aktif bank ve PTT iş birliği ile emekliye özel düzenlenen kampanya detayları yakından takip ediliyor. Nakit ihtiyacı olan ve ihtiyaç kredisi araştırmasına giren vatandaşa özel olarak PTT yardım kollarını açmış gibi duruyor. Aktif Bank Bireysel N Kolay Kredi başlığı altında emekliyi mutlu edecek ödeme hesaplama tablosu ve mevcut adınıza tanımlanan faiz oranlarını öğrenmek için aktifbank.com.tr/emeklilere-ozel/ptt-den-emekli-kredisi sayfasından detaylara ulaşabilirsiniz.

tl6.jpg

Öte yandan Aktif Bank Nkolay uygulamasını indirdiğiniz takdirde 50 bin TL’ye kadar kredi kullanma fırsatından faydalanabilirsiniz. Ancak koşulları oradan görüp ilk başvuru işlemini tamamlamanız akabinde T.C. Kimliğiniz ile birlikte PTT şubelerine gitmeniz gerekiyor. Gerekli evrakları sunmanız sonrasında ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabilirsiniz.

Konu ile alakalı bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde; '' Siz de emekli maaşınızı PTT'den alın, Türkiye'nin dört bir yanındaki PTT merkezlerinden kredinizi anında kullanın. Hemen en yakın PTT Merkezi'ne gelip 70.000 TL'ye kadar kredinizi anında alabilirsiniz. ​''

PTT Emekli Kredisi Faiz Oranları

Faiz Oranı

3,19%

Vade (Ay)

36

Kredi Tutarı

10.000 TL

Taksit Tutarı

527,95 TL

Kredi Tahsis Ücreti

55,00 TL

Aylık Efektif Faiz

5,05%

Yıllık Efektif Faiz

60,61%​​

70,000 TL'ye Kadar emekli kredisi

PTT'ye maaşını taşıyan emekli, bir çok imkandan faydalandığı gibi emekli promosyonu ödemesi de alabilecek. PTT emekli kredisi kampanyası kapsamında emekli 70.000 TL'ye kadar kredi imkanında düşük faiz ve uzun vade oranları ile ulaşacak.