Promosyon Tutarı 10 Bin TL Oldu! Sabah Saatlerinde 3 Bankadan Peş Peşe Zam Müjdesi!

Promosyon Tutarı 10 Bin TL Oldu! Sabah Saatlerinde 3 Bankadan Peş Peşe Zam Müjdesi!
Çalışanların maaşlarını taşımaları karşılığında bankalardan aldığı promosyon tutarlarında güncellemeler tam gaz devam ediyor.Son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle daha fazla müşteri bağlayabilmek adına...

Çalışanların maaşlarını taşımaları karşılığında bankalardan aldığı promosyon tutarlarında güncellemeler tam gaz devam ediyor.

Son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle daha fazla müşteri bağlayabilmek adına yarışa giren bankalar, promosyon tutarlarını arşa çıkardı. Hal böyle olunca da her banka bir diğer bankadan daha yüksek tutarda promosyonlar duyurmaya başladı.

Bankaların emekli promosyon ücretleri Haziran ayına özel olarak güncellendi ve sabah saatlerinde ardı ardına duyurular yapıldı. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklilerinin maaşları 7.500 TL ve üzerinde olan tüm vatandaşlara sevindirici haber verildi. Emekli banka promosyon ücretlerine Haziran ayında büyük bir zam yapıldı. Hem bayramın yaklaşması hem de maaşlara yönelik yeni açıklamalar, bankaları zam yapmaya teşvik etti.

Emekli banka promosyon ücretleri rekor seviyede artış gösterdi. Artık emekliye promosyon ücretleri 10.000 TL'ye yükselirken bankalar, maaş aralığına göre daha yüksek promosyonlar sunmaya hazırlandı.

2018'den Beri Ödeniyor 

Bankalar ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında yapılan anlaşma doğrultusunda 2018 yılından bu yana emeklilere banka promosyonu ödemesi yapılmaktadır. Özel bankalar ve kamu bankaları emekli müşterilerine oldukça avantajlı teklifler sunmaktadır. Son dönemde emekli maaşlarına yapılan ciddi zamların ardından bankaların promosyon fırsatları daha da arttı.

3 Yıl Aynı Bankadan Maaş Alınacak

Kamu çalışanlarına yönelik promosyon ödemeleri, bildiğiniz gibi tek bir merkezden yapılmıyor. Her kurum, bulunduğu ilde ihale açarak bankaları davet ediyor ve ihaleyi kazanan kurum, promosyon ödemesini gerçekleştiriyor. Söz konusu bu ihaleler ise genellikle 3 yıl süreyle yapılıyor ve çalışanların maaşı bu süre boyunca aynı bankadan ödenmeye devam ediyor. 3 yılın sonunda da bankalardan gelen yeni tekliflerle yeniden bir değerlendirme yapılıyor.

Özel Bankalardan 10 Bin TL'lik Promosyon Hareketi 

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, Haziran ayı promosyon ücretlerini açıkladı. Devlet bankaları, emeklilere 3.200 TL ile 5.000 TL arasında değişen maaş promosyonu sunarken özel bankalarda bu tutar çok daha yüksek oldu.

Akbank, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, TEB, ING Türkiye, Garanti BBVA ve Finansbank gibi özel bankaların Haziran ayı promosyon ücretleri de merakla bekleniyordu. 2023 Haziran ayı güncel emekli promosyon ücretleri dün yeni aya girmemizle birlikte sabah saatlerinde değiştirildi. Özel bankalar, 7.500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere Haziran ayında 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen promosyon fırsatları sunacağını duyurdu.

Son Başvuru 30 Haziran! 

Haziran ayında bankaların güncel emekli promosyon ücretleri belirlenirken, emeklilere, maaşını 3 yıllığına taşıma karşılığında promosyon fırsatı elde edebileceği aktarıldı. Ayrıca bankalar birçok bonus ve ek ödeme imkanı da sağlayarak emeklilere özel kampanyalar da hazırladı. Haziran ayı için yapılan güncellemeyle birlikte yükselen promosyonlara son başvuru tarihi 30 Haziran 2023 olarak belirlendi.