Promosyon Müjdesi Açıklandı! 25.000 TL Promosyon Açıklaması Yüzleri Güldürdü

Promosyon Müjdesi Açıklandı! 25.000 TL Promosyon Açıklaması Yüzleri Güldürdü
Maaş promosyonlarına dair haziran ayında da farklı kurumlar kamuoyuna bilgi vermeye devam ediyorlar.

Promosyon ödemeleri ve maaş zamları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Kurban Bayramı öncesinde asgari ücrete yüzde 34 zam gelmesi ve 11.402 TL seviyesine yükselmesi ile birlikte maaş zammına dair açıklamalar merak konusu olurken, promosyonlarda anlaşma sağlandıkça da kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu çerçevede, yurt çapındaki çeşitli kurumlar promosyon ödemelerine dair açıklamalarda bulunuyorlar.

25 Bin TL Promosyon Müjdesi

Emekli promosyonu kampanyaları haziran ayında da devam ediyor. Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına ilişkin taahhüt veren emeklilere promosyon ödemesi sağlanırken, çalışanlara verilecek maaş promosyonları için de kurumlar ile sendikalar arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandıkça duyurular yayınlanıyor. Bu kapsamda, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da promosyonlara ve maaş artışlarına dair bilgi verdi. 25.000 TL promosyon ödemesi için Halkbank ile sözlü mutabakata varıldığını açıklayan Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘’Menemenimizin her bir metrekaresi için birlikte koşturduğumuz çalışma arkadaşlarımızla işte bu görüntüler eşliğinde bayramlaştık. Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm sözlerimizi yerine getirmenin haklı gururuyla, maaşlara yüzde 50 zam, ikramiye ve promosyon müjdesi ile bu bayramda da yüzlerimizi güldürdük çok şükür. Rabbim, hep beraberce tekrarını nasip etsin’’ ifadelerine yer verdi.

2023/06/06/100-turk-lirasi.jpg

Maaş Zammı Açıklandı

25 bin TL’lik promosyon ödemesi için sözlü mutabakata varılmasının yanı sıra, maaş zamlarına dair de bilgi verildi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın açıklamasına göre, personellerinin maaşlarında yüzde 50 oranında artışa gidildi.

Emekli ve Memur Zammı Son Durum

Belediyeler ve çeşitli kurumlar maaş zamlarına ve promosyon ödemelerine dair bilgilendirmede bulunurken, emekli ve memur zammı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın asgari ücrete yüzde 34 zam yapılacağını açıklaması ve 8.506 TL olan asgari ücretin 11.402 TL seviyesine yükselmesi ile birlikte, emekli ve memur zamı da merak konusu oldu. Milyonlarca emeklinin ve memurun maaşına yapılacak zam hesaplanırken enflasyon verilerine bakılıyor. Altı aylık enflasyon verisinin ardından maaş zamları açıklanacak. Bu çerçevede, emekliler ve memurlar 5 Temmuz tarihinde duyurulacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarını yakından takip edecekler.