Prof. Dr. Demirtaş: Vicdansız ve Ahlak Yoksunu

Prof. Dr. Demirtaş: Vicdansız ve Ahlak Yoksunu
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarından sonra sosyal medya bazı isimlerin afetzedeleri hedef almasına ateş püskürdü.Ekonomist Özgür Demirtaş seçim sonuçlarının bahane edilerek depremzedelere kötü...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarından sonra sosyal medya bazı isimlerin afetzedeleri hedef almasına ateş püskürdü.

Ekonomist Özgür Demirtaş seçim sonuçlarının bahane edilerek depremzedelere kötü söz söyleyenleri ‘vicdansız’ ve ‘ahlak’ yoksunu olarak değerlendirdi.

Sosyal medyada attığı bir tweetle bu duruma tepki gösteren Prof. Demirtaş, “Seçim sonuçlarını bahane ederek deprem bölgesindeki insanlara en ufak bir kötü söz söyleyenler: Vicdansızdır, ahlak yoksunudur. O bölgede yaşayanlar benim canım. Ben Hatay, Maraş, Adıyaman ile ömür boyu gönül bağı kurdum. Depremde yaşadıklarımı ömür boyu unutmayacağım. Kimseyi siyaset gibi bir şey yüzünden kırmayın, kimseyi kırmayınnn.” şeklinde yazdı.

Özgür Demirtaş bir diğer paylaşımında ise, “Siyasetçiler siyaset yapıp akşamına beraber yemek yiyor. Siz onlar uğruna birbirinizi kırıyorsunuz. Değmez…” ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş’a takipçilerinden de destek geldi.