'Piyasada Bu Fiyatlara Araba Kaldı Mı' Demeyin! 40 Bin TL’ye Araç Sahibi Olabilirsiniz

'Piyasada Bu Fiyatlara Araba Kaldı Mı' Demeyin! 40 Bin TL’ye Araç Sahibi Olabilirsiniz
Döviz kurundaki artış, yaşanan küresel ekonomik kriz, yükselen enflasyon ve çip krizi gibi nedenlerden dolayı otomobil fiyatlarına zam üstüne zam yapıldı. Çip krizi nedeni ile sıfır araç bulmak imkansız bir hal alırken olan...

Döviz kurundaki artış, yaşanan küresel ekonomik kriz, yükselen enflasyon ve çip krizi gibi nedenlerden dolayı otomobil fiyatlarına zam üstüne zam yapıldı. Çip krizi nedeni ile sıfır araç bulmak imkansız bir hal alırken olan araçların da fiyatları uçtu. Bu durum ikinci el arabalara olan talebi yükseltince araç fiyatları tepelere çıktı ve zirveyi gördü.

Öte yandan bir süredir durgunluğun hakim olduğu ikinci el piyasasında da yıl sonu hareketliliği yaşanıyor. Yaşanan hareketlilik sebebi ile ikinci el araçlara da zam üstüne zam yapılıyor.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için otomobil almak hayal olmaya başlamışken devletten bu vatandaşları yakından ilgilendiren müjdeli bir haber geldi.

Devlet, uygun fiyatlı otomobil satışları yapmaya başladı. İcradan araba satışları, gümrükten araç satışları gibi alternatiflerin yanı sıra Milli Emlak’tan da birçok araç alıcı buluyor.

Milli Emlak’ın satışa sunduğu araç modellerinin birçoğu eski model olarak isimlendiren araçlar olsa da fiyatlarının uygun olması alıcıları cezbetti.

Milli Emlak'tan Dikkat Çeken Fiyatlar

Son dönemde ikinci el otomobil piyasasında yaşanan hareketlilik artmış durumda. Ancak yüksek fiyatlar, alım gücü gitgide düşen, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşın canını sıkmaya devam ediyor. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşın imdadına Milli Emlak koşuyor. Milli Emlak sitesi, pazarın üçte biri fiyatında araç satışına devam ediyor.

Otomobil almak isteyenler Milli Emlak'tan yapılan ilanlarla bayram edecek. 40, 45, 50 bin TL'ye piyasada asla bulamayacağınız Fiat ile Ford markasına ait otomobilleri alabilirsiniz. Milli Emlak tarafından satılan diğer araçların markalarını incelediğimizde çok sayıda ünlü markanın var olduğunu görüyoruz. Uygun fiyatlı araç almak isteyen birçok vatandaş, Milli Emlak ilanlarına göz gezdiriyor.

Piyasada yeni başlatılan bu satış yönteminin en önemli yanı avantajlı olarak hizmet sunmasıdır. Milli Emlak tarafından yapılan açıklamada Peugeot, Ford, Nissan ve Fiat markalı araçların fiyatlarından büyük oranda indirimler yapılmasının beklendiği ifade edildi.

Milli Emlak Aralık İlanları

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, il ve ilçe müdürlükleri kapsamında Aralık ile birlikte yeni satış ilanları yayımlandı. Yayımlanan yeni ilanlarda piyasanın üç ya da dörtte biri fiyatlarla araç satışlarının başlatıldığı ifade edildi.

Milli Emlak'tan Araç Nasıl Alınır?

Tamirle toparlanabilecek ve hurda durumunda olan araçların satışlarının ihale yöntemi ile yapılacağı da Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.