Parti Lideri Canlı Yayında Açıkladı! Asgari Ücreti 14 Bin TL Yapacağız

Parti Lideri Canlı Yayında Açıkladı! Asgari Ücreti 14 Bin TL Yapacağız
Yeni yıla iki aydan az bir süre kala, milyonlarca asgari ücretli çalışan maaşlara yapılacak zam haberlerini yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, gerçekleşecek zam için kulislerde çeşitli iddialar konuşulurken, siyasi...

Yeni yıla iki aydan az bir süre kala, milyonlarca asgari ücretli çalışan maaşlara yapılacak zam haberlerini yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, gerçekleşecek zam için kulislerde çeşitli iddialar konuşulurken, siyasi parti liderlerinden de konuya ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor.

''Asgari Ücreti 14.000 TL Yapacağız''

Asgari ücret zammı ile ilgili son açıklama, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi. Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fatih Erbakan, asgari ücret konusunda da açıklamada bulundu. Erbakan, asgari ücrete en az yüzde 150 zam yapılması gerektiğini söyleyerek, 14.000 TL olması gerektiğini belirtti.

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar Olacak?

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı için kasım ve aralık ayında açıklanacak enflasyon verileri takip edilecek. Enflasyon oranlarının duyurulmasının ardından, maaş zamları da netlik kazanacak.