ORKÖY Kredi Borçları Faizsiz Olarak Erteleniyor! Bakan Kirişçi Açıklama Yaptı

ORKÖY Kredi Borçları Faizsiz Olarak Erteleniyor! Bakan Kirişçi Açıklama Yaptı
Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada,...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem derinden hissedilirken, depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ORKÖY kredi taksitlerinin ertelendiğini duyurdu.

ORKÖY Kredi Taksiti

Bakan Vahit Kirişçi2nini açıklamasına göre, 6 Şubat - 31 Temmuz tarihleri arasına tekabül eden ORKÖY kredi borçları faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar ertelendi. Konuya ilişkin yapılan sosyal medya paylaşımında ''Afet Bölgesi ilan edilen illerde orman köylülerimizin 6 Şubat - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasına tekabül eden ORKÖY kredi borçlarını faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar erteliyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

Tarımsal Destekler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı destekler ile ilgili kamuoyuna bilgi vermeye başladı. Bu kapsamda, tarımsal destek ödemeleri ile ilgili güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, Bakanlığın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.