Öğrencilere Müjde! Eğitim Desteği Kapsamında 1500 TL Ödeme Yapılacak

Öğrencilere Müjde! Eğitim Desteği Kapsamında 1500 TL Ödeme Yapılacak
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve veliler burs ve eğitim desteği ödemelerini araştırmaya başladılar. Bu kapsamda, belediyelerden ve çeşitli kurumlarda eğitim desteği duyuruları geliyor. Yapılan...

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler ve veliler burs ve eğitim desteği ödemelerini araştırmaya başladılar. Bu kapsamda, belediyelerden ve çeşitli kurumlarda eğitim desteği duyuruları geliyor. Yapılan son açıklamaya göre, önümüzdeki günlerde öğrencilere ödemeler yapılacak.

12. Sınıf Öğrencilerine Destek Verilecek!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki 12. sınıf öğrencilerinin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için maddi destek sağlayacak. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve çok sayıda öğrencinin başvuruda bulunduğu program kapsamında, 1.500 TL iki parça halinde öğrencilere iletilecek.

İlk Ödemeler 15 Kasım'da

İki parça olarak yapılacak ödemelerin ilki, 15 Kasım 2022 itibariyle öğrencilerin banka hesaplarına yatırılacak. İkinci parça ise şubat ayında hesaplara aktarılmış olacak.

Ödemeler Nasıl Yapılacak?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 12. sınıf öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği ödemeleri, PTT üzerinden yapılacak ve veli T.C kimlik numarasına göre aktarılacak.