Ocağı Yakarken İki Kere Düşüneceksiniz! Mutfak Tüpü Fiyatları Cepleri Yakıyor!

Ocağı Yakarken İki Kere Düşüneceksiniz! Mutfak Tüpü Fiyatları Cepleri Yakıyor!
Pek çok alanda kullanılan tüpler şüphesiz en çok mutfakta kullanılmaktadır. Yıl içinde gelen son zamlardan sonra mutfak tüpü fiyatları cepleri yakmaya yetti. Hal böyle olunca vatandaş tarafından güncel tüp fiyatları araştırılmaya...

Pek çok alanda kullanılan tüpler şüphesiz en çok mutfakta kullanılmaktadır. Yıl içinde gelen son zamlardan sonra mutfak tüpü fiyatları cepleri yakmaya yetti. Hal böyle olunca vatandaş tarafından güncel tüp fiyatları araştırılmaya başlandı. Tüp fiyatlarına yapılan son zamlar vatandaşların ekonomik yönden etkilenmesine sebep oluyor. Özellikle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için bir darbe de tüp fiyatlarından geldi. Kış aylarının gelmesiyle doğalgaz faturaları vatandaşın cebini etkilerken tüp fiyatlarının artması da herkesi olumsuz etkiledi.

Tüp Fiyatları Cep Yakıyor!

Hem sanayi tipi hem de mutfakta kullanılan tüp fiyatlarına dev zam geldi. Gelen son zamdan sonra vatandaşlar mutfaklarına tüp almaya resmen korkar oldular. Vatandaş gelen zamlardan sonra ocağı açarken iki kere düşünmeye başladı. Tüp fiyatlarını gördüğümüzde cebimiz alev alev yandı desek yeridir. 10 yıl önce 65 TL fiyatla satılan mutfak tüpü fiyatları 2021 yılının Ocak ayında ise 215 TL idi. 13 Aralık 2022 Tüp Fiyatları belli oldu.

 Milangaz tüp fiyatları;

Milangaz 2 kg ev tüpü fiyatı 60TL

Milangaz 12 kg mutfak tüpü fiyatı 306,50TL

Aygaz tüp fiyatları;

Aygaz 2 kg gri küçük tüp 63TL

Aygaz forklift tüpü 16 kg 425TL

Aygaz forklift tüpü 24 kg 639TL

Bizimgaz tüp fiyatları;

2kg Bizimgaz ev tüpü fiyatı 59TL

12kg Bizimgaz ev tüpü fiyatı 306TL

İpragaz tüp fiyatları

2 kg mutfak tüpü 62TL

12 kg ev tüpü 309TL

24 kg ticari tüp 625TL

45 kg sanayi tüpü 1170TL

45 propan tüpü 1258TL