New York'ta Halka Arz Öncesi Çalışanlara Büyük Kıyak

New York'ta Halka Arz Öncesi Çalışanlara Büyük Kıyak
Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Martı, dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden biri olarak başarısında New York Borsası'nda halka arz edilecek. Halka arzla birlikte de şirket, başarısının arkasındaki güç olan...

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Martı, dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden biri olarak başarısında New York Borsası'nda halka arz edilecek. Halka arzla birlikte de şirket, başarısının arkasındaki güç olan çalışanlarını hissedar yapma kararı aldı. Bu karar, şirketin başarısını sağlayan çalışanlarının da payını almalarını ve ortaklık duygusunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Martı'nın kurucusu Oğuz Alper Öktem'in açıklamasına göre, şirketin uzun soluklu hazırlıkları sırasında New York Borsası'na Türk bayrağı asmak ve borsada açılış gongunu çalmak hayalleri arasında yer almıştı.

Öktem, yaptığı açıklamada bu hayallerinin gerçekleşeceği gün için heyecanlı olduklarını ve şirketin başarısında büyük paya sahip olan çalışanlarını hissedar yapma kararı aldıklarını belirtti. Martı'nın New York Borsası'nda halka açılması, şirketin dünya çapında bir mobilite devi olma yolundaki hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak.