Nakit Yardımının İlk Kısmı Hesaplara Yattı! Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin

Nakit Yardımının İlk Kısmı Hesaplara Yattı! Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yardımlarının yanında ihtiyaç sahibi kişiler için belediyeler de ödeme yapıyor. Bu kapsamda, destek ödemelerine yönelik gelişmeler çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip edilirken,...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yardımlarının yanında ihtiyaç sahibi kişiler için belediyeler de ödeme yapıyor. Bu kapsamda, destek ödemelerine yönelik gelişmeler çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip edilirken, havaların soğumasıyla beraber ısınma yardımına yönelik açıklamalar da hız kazandı.

Yardım Parasının İlk Ödemesi Yattı

Sivas Belediyesi'nin yaptığı açıklamada, 1.500 TL nakit yardımın 500 TL olan birinci kısmı hak sahiplerinin hesaplarına yattı. Konuya yönelik belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ”Soğuk kış aylarında ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yakacak giderine destek olmak amacıyla yapacağımız 1.500 TL nakit yardımın 500 TL olan ilk ödemesi banka hesaplarına yatırılmıştır. Hayırlı olsun.” denildi.

Doğalgaz Yardımı Ne Zaman?

Belediyeler tarafından ısınma desteği açıklamaları da peş peşe yapılırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın doğal gaz tüketim desteğini ne zaman vereceği yönünde araştırmalar da hızlandı. Bu destek ödemesi, şubatta hak sahiplerine iletilecek.