Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Tek SMS İle 1.250 TL ile 50.000 TL Arasında Para Alabilirsiniz!

Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Tek SMS İle 1.250 TL ile 50.000 TL Arasında Para Alabilirsiniz!
Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere PTT üzerinden ödeme yapılacağı duyuruldu. PTT’den maaş alan emekli vatandaşlara 1.250 TL ile 50.000 TL ile arasında ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını PTT üzerinden alan kişilere...

Acil nakit ihtiyacı olan emeklilere PTT üzerinden ödeme yapılacağı duyuruldu. PTT’den maaş alan emekli vatandaşlara 1.250 TL ile 50.000 TL ile arasında ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını PTT üzerinden alan kişilere özel olarak sunulan kampanyadan faydalanmak için Aktif Bank üzerinden PTT kredisine başvuru yapmanız gerekiyor.

Para ihtiyacı olan kişilere verilecek olan ödemeler herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Aralık ayı sonuna kadar verilecek olan bu ödemeye başvuru yaptıktan sonra hak kazanabilirsiniz. PTT ve Aktifbank iş birliğiyle başlatılan bu kampanyaya katılım sağlayabileceksiniz. Yüzde 4,19 faiz oranıyla sunulan krediden faydalanmak için tek SMS atmanız yeterli oluyor.

1.250 TL ile 50.000 TL Arasında Para Alabilirsiniz

PTT ile Aktifbank iş birliğiyle sunulan kampanyadan faydalanmak için telefonunuz üzerinden tek SMS atmanız yeterli PTT emekli kredisi için cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak 36 ay vadeyle 1.250 TL ile 50.000 TL arasında ödeme alabilirsiniz. Ödemeden faydalanmak için bankaya kayıtlı cep telefonunuzun mesaj kısmına PTT yazıp boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050’ye mesaj atın. Telefonunuz üzerinden yaptığınız başvuru eğer onaylanırsa sizlere onay mesajı gelecektir. Onay alan kredileri PTT üzerinden kullanabileceksiniz.

PTT üzerinden eğer maaş almıyorsanız öncelikle maaş müşterisi olmanız gerekiyor. Maaş müşterisi olduktan sonra size sunulan krediden kolayca faydalanabileceksiniz. Kredi başvurunuzu tek SMS ile yapabileceğiniz gibi ayrıca Aktifbank üzerinden de yapabileceksiniz. Eğer findeks puanınız yüksek ise krediniz onaylanacak ve para hemen hesabınıza tanımlanacaktır. Eğer puanınız düşük ise krediniz onaylanmayacak ve banka tarafından belge talep edilebilecektir.